19 juni 2024

16 jaar bijbaan Veldhoven

Ben jij zestien jaar en opzoek naar een leuk baantje? Dan is het zeker een aanrader om te solliciteren bij de Mcdonald’s. Ze zoeken hier mensen van 16 jaar bijbaan Veldhoven. Deze baan is geweldig voor jou wanneer je graag deel uit wilt maken van een leuk en gezellig team van medewerkers van alle leeftijden. Je voelt je hier meteen thuis en binnen de kortste keren worden jouw collega’s geen collega’s maar vrienden. Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is: het loon. Je verdient hier een lekker geld bedrag voor een leuke tijd.

Over werken bij de Mcdonald’s

Zoals ik al heb genoemd maak je hier snel nieuwe vrienden maar de kans is ook zeer aanwezig dat je gaat werken met vrienden of mensen die je al kende voor je begon. Het is natuurlijk erg fijn om alvast een paar mensen te kennen want dat maakt die eerste werkdag toch een stukje minder spannend. Maar zelfs als je helemaal niemand kent is het geen probleem want je krijgt een warm welkom door vriendelijke mensen die jou graag willen helpen.

Persoonlijke ervaring

Ik heb zelf een aantal jaar bij de Mcdonald’s gewerkt. Het kis zeker een aanrader wanneer je opzoek bent naar een parttime baan. Je maakt ontzettend veel nieuwe vrienden die werken toch een stukje leuker maken. Verder verdient het redelijk goed en is het niet al te moeilijk werk.