22 juni 2024
DENIOS

Brandwerend werken is onwijs belangrijk!

Brandwerend werken, niet iedereen begrijpt het. Daarentegen is het onwijs belangrijk om hier wel goed voor te zorgen. Zo kun je de werkzaamheden wat beter verrichten. Bovendien redt je hier levens mee en daar moet goed aan worden gedacht. Wij hebben altijd al gewerkt op basis van de veiligheid op de werkvloer. Dit is én blijft het belangrijkste met wat er te vinden is. Echter heeft niet iedere collega hier het besef van en dat is vervelend. Zo wijs ik geregeld het personeel op de website van Denios. Hier is het namelijk mogelijk om alles op het gebied van veiligheid te bestellen. De bestelde producten worden netjes en zeer snel op locatie bezorgd. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten totdat je bestelling is bezorgd.

brandwerendGoed en duidelijk brandwerend te werk gaan!

Zo was ik afgelopen week druk opzoek naar het juiste materiaal wat de brandveiligheid garandeert. Al vrij snel ben ik weer naar de website van Denios gekeerd. Hier zag ik dat je ook absorptie materiaal kunt bestellen. Precies naar wat ik op zoek was! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op de website van dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen. Nog geen half uur later had ik de bevestiging al in mijn mail.