24 juni 2024
butaan gasfles

Butaan gasfles

Butaan gasfles kopen? Dit kan je eenvoudig bij Nefco doen. Nefco is een bedrijf die al vele jaren lang butaan gasflessen verkoopt en vervoert naar verschillende bedrijven in het buitenland. Hierdoor is er veel kennis over de butaan gasfles ontstaan, waardoor ze altijd veilig, snel en goed butaan aan jouw bedrijf kunnen leveren.

Voor milieu en veiligheid

butaan gasfles

Waarom handelt Nefco eigenlijk in butaan gas? Dit is een gas die wel veel beschikbaar is, maar is aardgas veel beter in gebruik. Nou, het zit zo. Dit wordt gedaan om de milieu en veiligheid van het land goede te houden. Zo komt er  veel uitstoot van fijnstof uit ons land, vooral vanuit Amsterdam en dit komt door brandstoffen zoals aardgas. Omdat butaangas veel minder fijnstof uitstoot wanneer het verbrand wordt, is het dus minder schadelijk voor het milieu. Als je als bedrijf dus gebruik maakt van dit spul, dan help je samen met Nefco het milieu verbeteren.

Niet alleen maar fijnstof

Naast minder fijnstof, is butaangas ook beter voor de co2 uitstoot. Als butaan namelijk verbrand wordt, stoot het ook nog eens veel minder co2 uit, wat natuurlijk ook veel beter is voor de natuur en voor het milieu. Kort gezegd is butaan dus echt goed voor het milieu en kan je het beste deze soort gas gaan gebruiken.