24 juni 2024
iPhone 7 laten repareren

Een iPhone 7 laten repareren: kan dat nog?

Wanneer je een telefoon laat vallen dan kan het scherm lelijke beschadigingen oplopen. Maar het kan ook zo zijn dat de iPhone niet meer goed aan gaat of dat apps snel vastlopen. Als je nog niet toe bent aan een nieuwe telefoon of je hebt het geld nog even niet, dan kun je een telefoon laten repareren. Maar kun je een iPhone 7 nog laten repareren? Is dit model niet een beetje te oud?

iPhone 7 laten repareren

Repareren is altijd mogelijk

Het korte antwoord is ja. Het is ook nog steeds mogelijk om de iPhone 7 te laten repareren. Hoewel dit model al iets ouder is, kun je er nog wel mee aankloppen bij sommige reparatiebedrijven. Het is echter de vraag of dit bij allemaal kan. Goedkope telefoonwinkels in het centrum zullen je al snel proberen een nieuwe telefoon aan te smeren. En dat terwijl je liever je oude telefoon wil behouden! Er is gelukkig nog een andere optie. 

iPhone 7 laten repareren

Opsturen naar een bedrijf

Je kunt online eens rondkijken naar de opties wat reparatie betreft. Er zijn namelijk enkele bedrijven waar je de telefoon naar op kunt sturen voor een reparatie. Zij zijn vaak gespecialiseerd in repareren en verkopen vaak zelf helemaal geen telefoons. Ze zullen je dus ook niks aan willen smeren. Een iPhone 7 is misschien oud maar ook weer niet zo oud. Echt goede bedrijven zullen daarom alsnog de juiste onderdelen in huis hebben hiervoor. Zorg wel altijd dat je de prijs in de gaten houdt: het moet niet zo zijn dat een nieuwe telefoon vrijwel even duur uitkomt.