19 juni 2024
tennis sleepnet

Handige hulpje, een tennis sleepnet

Sinds kort hebben wij een tennis sleepnet aangeschaft en dat is een geweldige aankoop. Hiermee kan je in een handomdraai een tennisveld schoonmaken. Bladeren en andere rommel blijven hierin zitten en op deze manier is zo een veld snel schoon.

Je kan het zoen als een soort met met grote gaten erin en deze zit vast gemaakt aan een stang met een touw. Dit touw hou je vast en legt de mat op de grond. Door deze mat achter je aan te slepen, vang je hiermee alle bladeren en andere rommel op. Heel efficiënt en makkelijk.

Hier kan je een tennis sleepnet kopen

De mogelijkheid om diverse artikelen aan te schaffen en hiermee een sportruimte in te richten is mogelijk via de webshop van Pluim & Sports. Hier kan je van a tot z verschillend materiaal kopen om een bepaalde ruimte in te richten. Afhankelijk welke sport er hier uitgeoefend moet worden, is daar wel het nodige materiaal voor te vinden.

Erg makkelijk online een instelling plaatsen en snel de spullen geleverd krijgen, dat is hier allemaal mogelijk. Tevens zijn hier ook monteurs aanwezig die eventueel kunnen helpen met het inrichten van een sportruimte.