25 juli 2024
Hip geboortekaartje

Hip geboortekaartje voor onze pasgeboren baby

Hip geboortekaartje voor onze pasgeboren baby. Mijn man en ik zijn twee weken geleden bevallen van onze dochter Alischa. Voor onze familie, vrienden en collega’s wouden wij kaartjes uitdelen voor de geboorte van onze dochter. Op het internet zijn wij op zoek gegaan naar een website waar je kaartjes kan ontwerpen. Vervolgens kwamen wij al snel op de website van Kissgeboortekaartjes en daar zagen wij heel veel keuzes. Mijn man en ik hadden al snel een keus gemaakt en wij hebben de kaartjes meteen ontworpen. De kaarten zijn zwart met roze biscuitvoetjes en natuurlijk  met haar gegevens erop.

Hip geboortekaartje met een fantastisch resultaatHip geboortekaartje

Even later hebben wij dan ook gelijk vijftig geboortekaartjes besteld met haar naam, datum, tijd en onze namen. Nog geen twee uur later waren ze al bij ons thuisbezorgd. Mijn man en ik vonden het heel fijn dat het al zo snel bezorgd werd. Tien minuten later waren wij al bezig met de kaarten in enveloppen te doen. En het was fantastisch geworden! Onze familie, vrienden en ook onze collega’s vinden ze erg mooi. Wij allen zijn zeer zeker tevreden over deze website en de kwaliteit van de kaartjes. Bij mijn volgende zwangerschap zou ik ook zeker weer op deze website onze kaartjes bestellen!