24 juni 2024

Lounge meubel van hoge kwaliteit

Na een hele lange verbouwing is mijn zwembad in de tuin eindelijk klaar. Tijdens de het plaatsen van mijn zwembad ging het een en ander mis en dat heeft toen heel erg veel tijd gekost. Natuurlijk was ik ontzettend blij toen het af was, maar ik wilde nog wel een mooie lounge meubel, zodat ik na het zwemmen in de tuin kan loungen.

Goede tip

Een aantal vrienden van mij waren bij mij thuis. Aan een van mijn vrienden vertelde ik over het idee van een lounge meubel voor naast het zwembad. Toen ik precies had verteld wat ik wilde hebben kwam hij met een hele goede tip. Volgens hem zou ik bij DutchRivièra precies vinden wat ik wilde hebben voor een mooie prijs.

Wat hij mij vertelde klonk goed en daarom heb ik een kijkje genomen op de website. De foto’s zagen er goed uit en het leek precies op wat ik wilde hebben. Omdat ik het zelf wilde zien ben ik langs de showroom gegaan.

Er was een lounge meubel die mij heel erg goed beviel en daarom heb ik die direct aangeschaft. De meubel bevalt mij heel erg goed en het staat ontzettend mooi naast het zwembad!Eén-en-twee-persoons-luxe-loungebedden