19 juni 2024

Mijn ervaring bij Maas Makelaars

Ik ben blij dat ik heb gekozen voor Maas Makelaars. Ik wilde graag mijn huis verkopen en ik was op zoek naar een professionele en betrouwbare makelaar. Na even zoeken kwam ik uit bij https://www.maasmakelaars.nl/ dit voelde voor mij gelijk goed. Ik wilde graag meer informatie en een waardebepaling, dus heb ik mijn gegevens achtergelaten en ze namen al gauw contact met mij op voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen hebben we besproken hoe we het huis het beste konden presenteren, zodat het aantrekkelijk word voor eventuele kopers.
Er werden professionele foto’s genomen en ook werd er een duidelijke plattegrond gemaakt. Het zijn echte professionals die weten wat het vak inhoud.

De beste keuze

Samenwerken met Maas Makelaars was voor mij de beste keuze. Ik heb ook mee gedaan aan de gratis open huizen dagen, hierbij hebben ze mij ook weer advies gegeven hoe het huis het beste tot zijn recht kwam. Ik voelde mij erg serieus genomen en de samenwerking voelde goed aan. Mijn huis is inmiddels verkocht en ik ben erg tevreden met de verkoopprijs. Dit komt allemaal door de fijne samenwerking. Ze zijn er behulpzaam en geen vraag was te gek.