24 juni 2024

Op deze site vind je een uitgebreid overzicht in windschermen

Vandaag ga ik jullie van advies voorzien omtrent windschermen. Ik ben namelijk zelfstandig ondernemer en heb samen met een vriend een café gekocht. Hij is hier manager van en ik regel alle financiële zaken. Zo moesten wij wel het hele terras opnieuw inrichten. We kregen wel de mogelijkheid om de hele inboedel over te kopen, echter was dit niet iets waar wij naar op zoek waren. Ik heb de meeste dingen dan ook online gekocht. Omdat ik niet alle aankopen in één blog kan bespreken, dit wordt namelijk niet overzichtelijk, beperkt ik mij vandaag alleen tot terrasschermen. Deze heb ik op de kop kunnen tikken via deze website.

Bestelprocedure verliep erg soepel

Toen ik eenmaal op deze site was kun ik eenvoudig filteren waar ik naar op zoek was. Wanneer je hier zelf naar toe gaat, zul je direct zien wat ik bedoel. Deze keuze was overigens niet eenvoudig, ik had namelijk de keuze uit vele verschillende windschermen. Echter na telefonisch contact te hebben gehad, werd er mij een geadviseerd. Deze is volledig met de juiste kleuren en logo erop. Ik moet zeggen dat ik dan ook erg benieuwd ben wanneer alles op zijn plek staat. Wat ik wel al met zekerheid kan zeggen is dat deze firma in mijn boekje staat als aanrader.