24 juni 2024
Mindfulness in Nijmegen

Probeer nu een les Mindfulness in Nijmegen

Mindfulness in Nijmegen wilt u toch ook? Als ondernemer ben ik elke dag hard en lang aan het werk. Elke dag moet ik van alles doen en in de gaten houden. Soms stroomt mijn hoofd dan helemaal vol door alle informatie dat binnen komt. Toen was ik een tijdje op een verjaardag van een goede vriend van mij. Het was gezellig en ik sprak hier weer met allerlei oud klasgenoten. Een van mij volgde sinds kort lessen bij Transcendente Meditatie om meer rust te krijgen in zijn hoofd. Dit leek mij ook wat omdat ik ook meer rust nodig had. De volgende dag besloot ik om naar de website van deze organisatie te gaan. Direct kreeg ik een goed gevoel bij dit bedrijf.

Mindfulness in Nijmegen

Rust door Mindfulness in Nijmegen

De trainingen van Mindfulness in Nijmegen zorgen inderdaad voor meer rust in mijn hoofd. Tijdens de sessies doen wij allerlei concentratie oefeningen en ik merk dat deze mij verder helpen. Hiernaast doen wij ook aan meditatie. Zelf ben ik echt blij dat ik lessen bij deze organisatie volg! Mocht jij dit ook willen dan raad ik je zeker aan om naar de website te gaan of telefonisch contact op te nemen met hen!

Mindfulness in Nijmegen