19 juni 2024
Sauna met overnachting

Sauna met overnachting

Ik vind het altijd erg fijn om naar de sauna met overnachting te gaan. Ik word daar erg ontspannen van. Het enige nadeel vind ik het als ik dan ’s avonds nog een eind naar huis moet rijden. Dit vind ik altijd erg lastig, omdat ik toch een soort van moe geworden ben doordat ik de hele dag niets gedaan heb en in warme ruimtes geweest ben. Hier heb ik nu een oplossing voor gevonden: ik blijf overnachten.

Ontspannen

Sauna met overnachting bij Thermen Nijmegen

Onlangs heb ik voor de eerste keer een overnachting geboekt na mijn dagje bij Thermen Nijmegen.Dit is mij echt goed bevallen. Mijn vriendin en ik gingen samen een dagje ontspannen bij Thermen Nijmegen. We hebben genoten van alle sauna’s, zwembaden en bubbelbaden. Het is echt genieten daar! Voordat wij het wisten was het alweer tijd om te gaan dineren. We hebben genoten van een overheerlijk salade, verse jus d’orange en we hebben gezondigd met een heerlijk ijsje. Af en toe moet dat kunnen, vonden wij. In de avond hebben wij nog een rondje sauna gedaan en toen het donker was hebben wij nog even lekker in het bubbelbad gezeten. Toen waren we allebei eigenlijk wel moe en besloten wij om te vertrekken. Dit keer hadden wij geen lange terugreis in de auto meer voor de boeg, want we hadden een overnachting bij een nabijgelegen hotel geboekt. Dit was echt een schot in de roos deze sauna met overnachting. Wat was dat enorm fijn.

Infrarood

Hotelovernachting

Toen wij op de kamer kwamen, hebben wij nog heel even gekletst en daarna vielen wij allebei als een blok in slaap. Wat was dit een fijne afsluiting van een heerlijke relaxte dag. Maar het was nog niet voorbij, want de volgende ochtend konden wij beneden genieten van een uitgebreid buffet. Het ontbrak ons aan niets. We hebben daar heerlijk en uitgebreid gegeten. We hoefden zelfs niet meer te lunchen, zoveel hadden wij op. Na het ontbijt hebben wij onze spullen ingepakt en zijn wij gaan uitchecken. Daarna zijn wij rustig terug gereden naar het mooie Groningen. Onderweg hebben wij nog tussenstop gemaakt om ons relaxweekend af te sluiten met een paar uurtjes winkelen en natuurlijk mocht een afsluitend diner ook niet ontbreken.

Het bezoek aan de sauna met overnachting is ons heel goed bevallen. Dit gaan wij zeker in het vervolg vaker doen en wellicht doen wij dit vanaf nu zelfs wel altijd. Het is een fijne relaxte afsluiting van een relaxte dag. Ik kan het dus iedereen zeker aanraden om na een dagje sauna in de omgeving van de sauna een hotel te boeken.