22 juni 2024

Uitstekende Russisch vertaler

Alles klopt

De teksten die ik heb geschreven en heb ingeleverd bij de tolk is allemaal goed Russisch vertalen verlopen. Er stond geen één fout in, want ik het laten controleren door een door mijn neef die in Rusland woont. Ik moest alleen wat in de beschrijving typen, zodat het iets specifieker is en de tekst in te leveren, dat was ook het enige. De tekst was als de bliksem vertaald en kon hem gebruiken. Ideaal als je het in één woord moest omschrijven. Tolk kan ook voor bedrijven worden gebruikt.

Ik heb de tolk gebruikt, omdat ik de het voor een bedrijf moest testen of het wel klopte, nou de vertaling was foutloos. De tekst heb ik vertaald bij Russischvertaalbureau.nl. Dat is zeker een aanrader voor iedereen met deze kwaliteiten. Met Google translate is dan echt super slecht en is gewoon niet de moeite waard om te proberen, vooral als het een belangrijke tekst is zoals voor bedrijven of belangrijke informatie. Dus als u nog een Russisch Nederlands vertaler zoekt, zoek dan niet verder en ga hier dan eens kijken. Dit was mijn review over deze fantastische foutloze vertaler. Echt goed!