19 juni 2024
Logo-Rijschool-Tilburg-013

Zeer veel rijscholen in Tilburg

Ik wilde graag mijn rijbewijs halen bij een van de rijscholen bij mij in de buurt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar rijscholen Tilburg om een goede rijschool bij mij in de buurt te vinden. 

Rijschool-Sabrina

Terecht gekomen op de website van Rijschool Tilburg 013 

Toen ik op het internet op zoek ging naar rijscholen Tilburg kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Tilburg 013 mij het meeste aan. Op de website van deze rijschool staat namelijk vermeld dat:

  1. De rijschool garant staat t jij op een verantwoord leigje en veilige manier je rijbewijs zult halen
  2. Op maat gemaakte rijles pakketten aanbiedt 
  3. een hoog slagingspercentage heeft
  4. je zult lessen in nieuwe en moderne auto’s

Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om mezelf via de website aan te melden voor de gratis proefles bij deze rijschool. 

Een erg goede klik met mijn rijinstructeur 

Ik kreeg al erg snel een reactie van de rijschool op mijn aanvraag van een gratis proefles. Op de dag van de proefles heb ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en hebben we een stukje gereden. Ik voelde mezelf erg op mijn gemak tijdens het rijden met een rijinstructeur van Rijschool Tilburg 013. Daarom besloot ik ook om een pakket bij deze rijschool af te sluiten op het autorijden onder de knie te krijgen en om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen.