24 juni 2024

Cosmetische chirurgen Amsterdam

Bij de A&A clinic werken de beste cosmetische chirurgen Amsterdam. Heeft u interesse in een van de vele behandelingen? Neem dan vooral een kijkje op de website.

De A&A clinic is een erg mooie, luxe privépraktijk waar ze een grote variatie aan cosmetische behandelingen aanbieden. Bij een cosmetische behandeling hoeft er tegenwoordig geen chirurgie te zijn, het kan namelijk ook met injectables. Dit betekend dat er niet in de huid gesneden hoeft te worden dus er is ook minder last van littekens.

Fillers

De A&A clinic biedt veel verschillende fillers aan die zorgen voor een duidelijkere vorm bij het gezicht of lichaamsdelen. De fillers kunnen onder andere uitgevoerd worden op verschillende lichaamsdelen. Bijvoorbeeld: lippen opvullen, jukbeenderen opvullen, wallen verminderen, kin opvullen en het definiëren van de kaaklijn. Ook voor de handen en het decolleté zijn er cosmetische behandelingen met fillers.

Botox

Ook biedt de A&A clinic diverse botox-behandelingen aan. Bij deze behandelingen wordt botulinetoxine type A in de spieren gespoten, hierdoor verslappen de spieren en lijkt de huid gladder. Er worden veel behandelingen aangeboden, dit kaan gaan van het verminderen van kraaienpootjes tot het uitvoeren van medische behandelingen als het stoppen van overmatig zweten.

Heeft u interesse? Neem dan vooral contact op of kijk op de website.