25 juli 2024
Marco Tozzi laarzen

Marco Tozzi laarzen, zeer fraai model

Marco Tozzi laarzen, zijn zeer mooie, stoere stappers. Voor mijzelf was ik hier al een tijdje naar op zoek. Helaas kon ik in de winkel niet slagen, omdat mij maat al snel uitverkocht was. Daardoor ben ik op de website van Shoetime terecht gekomen. Hier kan je meteen zien of de maat die je nodig hebt, wel voorradig is. 

Inmiddels heb ik niet één, maar twee paar hier online gekocht. Ik kon geen keuze maken uit twee fraaie modellen, daarom heb ik beiden maar besteld. Een grijs model en een bruine, kan ik afwisselen. Marco Tozzi laarzen

Zeer mooie Marco Tozzi laarzen, online gekocht

Helaas leef ik op een grote voet, al zeg ik dat zelf. De keuze aan schoenen en andere stappers is minimaal, althans dat dacht ik. Tot ik op de website van Shoetime terecht ben gekomen. Hier hebben zij voor de kleine en de grote maten enorme keuze aan schoenen. Het ene paar nog mooier dan de andere en zeker niet duur. Vooral de Marco Tozzi laarzen hebben mijn hart gestolen. Wat een stoere stappers zijn dit. Zelfs in mijn maat kon ik deze kopen. Je begrijpt dat ik mij dan ook even heb laten gaan e een paar van deze fraaie modellen heb besteld.