19 juni 2024

Nieuwe gezichtsverzorging routine!

Twee maanden geleden ben ik begonnen met een nieuwe routine voor mijn gezichtsverzorging en het werkt als gegoten. Hier had ik veel eerder mee moeten beginnen. Vroeger bestond mijn routine uit make-up eraf halen, wassen met water en dat was het! Ik wist wel dat het beter kon, maar ik was eigenlijk veel te lui om uitgebreider te werk te gaan. De nieuwe gezichtsverzorging producten die ik gebruik glijden mijn gezicht op en na aanbrenging voel ik niet eens dat er iets op mijn gezicht zit, ideaal! En het ruikt ook nog eens heel lekker..

Zo goed als nieuw

Nu ik mijn nieuwe routine gebruik, voelt mijn huid weer zo goed als nieuw aan met deze dagelijkse gezichtsverzorging routine. Het bestaat uit wel zeven stappen, maar allemaal even belangrijk. De verschillende producten hebben allemaal hun eigen doel en zorgen er stuk voor stuk voor dat mijn huid de verzorging krijgt die het nodig heeft. Nu snap ik eindelijk waarom alle wetenschappers en beauty artikelen zeggen dat je zo vroeg mogelijk moet beginnen met een goede gezichtsverzorging. Nu haal ik mijn make-up eraf, was ik mijn gezicht, hydrateer ik het en zorg ik ervoor dat ik een goede basis leg voor later. Op deze routine heeft mijn huid zitten wachten!

Stralend

Mijn huid straalt weer mooi, in plaats van de doffe uitstraling die het voorheen had. Het voelt ook helemaal niet meer zo vettig aan als eerst, en voelt nu goed gehydrateerd. En nog een voordeel, make-up ziet er veel mooier uit op mijn huid nu! Het is echt aan te raden om goed onderzoek te doen naar de beste producten en uit te pluizen wat de beste routine voor jou is! Of vraag hulp aan professionals. Goede gezichtsverzorging is het zeker waard!