19 juni 2024

Een goede pas spiegel

Een goede pas spiegel brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn ze ideaal om te combineren met verschillende interieur stijlen en ook passen ze vaak goed in meerdere kamers. Kies ervoor om een pas spiegel aan te schaffen voor in jouw slaapkamer of hal, of plaat je toch liever de pas spiegel in bijvoorbeeld de hal? Passpiegels kun je aanschaffen bij spiegelshop waar je kunt kiezen uit een grote collectie. De spiegels zijn erg betaalbaar en ook zijn er regelmatig sales waardoor jij voor een nog goedkopere prijs een mooi spiegel kunt aanschaffen.

 Liever staand of hangend?

De spiegels in de collectie van spiegelshop kun je dus zowel staand neerzetten als ophangen. Een groot voordeel van een staande spiegel is dat je deze overal mee naar toe kunt nemen, en ook eenvoudig kunt neerzetten. Als je bijvoorbeeld een saaie muur in je huis hebt kun je deze een beter uiterlijk geven door een gave pas spiegel er neer te zetten. Maar ook op het moment dat je een saaie hoek in je woning hebt waar je niet weet wat je ermee moet doen, kan het leuk zijn om hier een spiegel mee op te vullen. Wil je een spiegel aanschaffen om op te hangen? Kies dan voor een model dat tenminste 20 a 30 centimeter boven de grond hangt. Een passpiegel aan de wand neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een spiegel die staat. Ideaal voor een kleine ruimte.

 Collectie

Er is een grote collectie aan spiegels om te staan of op te hangen bij spiegelshop. Belangrijk is het dus om altijd te bedenken in welke ruimte je de spiegel wilt hebben. Als je een kleine ruimte hebt kan het vaak beter zijn een hangende spiegel hier op te hangen, zodat je nog genoeg beweeg ruimte hebt. Heb je daarin tegen een grote ruimte met veel open plekken, kies dan zeker voor een spiegel dat van een staand model is.